360 Observation Deck Chicago tickets: hoe te kopen, prijzen en programma's (2024)

Wil je de Windy City van bovenaf zien? Dan moet je bestemming Chicago's 360 Observation Deck zijn. Bereid je voor op het prachtige uitzicht vanaf de 94e verdieping van de wolkenkrabber op 875 North Michigan Avenue.

360 Observation Deck Chicago tickets: hoe te kopen, prijzen en programma's (1)

Ana Caballero

10 minuten lezen

360 Observation Deck Chicago tickets: hoe te kopen, prijzen en programma's (2)

360 observatiedek | ©Ester Durae

Chicago's 360 Observation Deck bevindt zich in de wolkenkrabber 875 North Michigan Avenue, voorheen bekend als het John Hanco*ck Center. Het gebouw heeft 100 verdiepingen, maar het observatorium bevindt zich op de 94e verdieping, 314 meter boven de grond. Vanaf daar kun je de hele stad zien, dus ik raad je aan deze plek toe te voegen aan je lijst met dingen die je moet zien en doen in Chicago.

Deze wolkenkrabber is echter niet het enige observatorium in Chicago. Je zou kunnen zeggen dat het Willis Tower Skydeck de concurrentie is. Desondanks geven velen de voorkeur aan het 360 Observation Deck omdat het een bar-café heeft, een grotere ruimte om comfortabeler te zijn en de "TILT"-attractie, waarbij een doorzichtig glazen platform kantelt. Een fascinerende ervaring.

Hoeveel kosten kaartjes voor Chicago's 360 Observation Deck?

360 Observation Deck Chicago tickets: hoe te kopen, prijzen en programma's (3)

Tickets voor 360 Observation Deck Chicago zijn elke cent waard. Algemene toegang kost gemiddeld €40, waarmee je naar de 94e verdieping van de wolkenkrabber op 875 North Michigan Avenue kunt gaan en een 360° uitzicht over de stad hebt. Je kunt ook de Magnicity App downloaden om meer te weten te komen over de Windy City.

Met het "TILT"-ticket krijg je hetzelfde als met de algemene toegang plus een ritje op TILT, de hoogste attractie van Chicago. Je hebt ook de optie om een ticket te kopen met een drankje uit een geselecteerd menu. De kosten kunnen variëren tussen €40 en €50.

Zoals ik al eerder zei, kun je ervoor kiezen om een toeristenpas te kopen zoals de CityPass. Deze kost gemiddeld €100 of meer. Met deze pas bespaar je tot 50% en kun je naast het 360 Observation Deck in Chicago nog 4 andere attracties bezoeken. Om te zien of deze pas het kopen waard is of niet, tel je de ticketprijzen voor de attracties waar je naartoe wilt op. Als dat meer is dan de prijs van de pas, aarzel dan niet om hem te kopen!

Hoe kom ik aan kaartjes voor het 360 Observation Deck Chicago bij de kassa?

360 Observation Deck Chicago tickets: hoe te kopen, prijzen en programma's (4)

Als je meer traditioneel bent en liever je kaartjes koopt bij de kassa van het 360 Observation Deck Chicago, raad ik je aan om vroeg te gaan. Afhankelijk van de tijd van het jaar waarin je reist, kun je al dan niet een lange rij tegenkomen van mensen die hetzelfde plan hebben als jij.

Daarom raad ik je aan om op tijd te komen om die rij te maken, die meestal 1 uur of langer duurt als je je kaartjes aan de kassa koopt. Het wachten duurt lang omdat elke groep die bij het observatorium aankomt 45 tot 60 minuten heeft om van hun verblijf op de hoogten te genieten.

Aan de andere kant moet je weten dat het observatorium zich op de 94e verdieping van de wolkenkrabber 875 North Michigan Avenue bevindt en dat de klim ongeveer 30 minuten duurt. Omdat er maar één lift is, moet je wachten tot de vorige groep naar beneden is voordat je naar boven kunt.

Zijn er speciale tickets voor kinderen?

360 Observation Deck Chicago tickets: hoe te kopen, prijzen en programma's (5)

Je hebt waarschijnlijk een bezoek aan het 360 Observation Deck in Chicago op je lijstje gezet van dingen om te doen in Chicago met kinderen. Nou, de toegangsprijs voor de jongste leden van het gezin is ongeveer € 20 als het kind jonger is dan 12 jaar. Als het baby's onder de 3 jaar zijn, is hun entree helemaal gratis.

Aan de andere kant kun je met de CityPass Chicago ook een goedkopere optie vinden voor kinderen onder de 12 jaar. Deze toeristenpas voor kinderen kost gemiddeld ongeveer €95. Jongeren kunnen met 50% korting genieten van maximaal 5 attracties in Chicago.

Zijn er rondleidingen op het 360 Observation Deck in Chicago en zijn ze de moeite waard?

360 Observation Deck Chicago tickets: hoe te kopen, prijzen en programma's (6)

Voor een bezoek aan Chicago's 360 Observation Deck heb je geen gids nodig. Je verblijf in het observatorium is bedoeld om je te verblinden met het prachtige uitzicht over de stad, te ontspannen en je te concentreren op het moment.

Aan de andere kant, als je met een groep van 20 of meer personen reist, kun je korting krijgen en je bezoek beter plannen. Als dit het geval is, moet je een aanvraag indienen voordat je gaat. Je kunt vragen om de TILT-ervaring, een drankje of een routebeschrijving waar je kunt eten in de buurt van de toren.

Afhankelijk van de ervaring die je kiest, kun je iets anders over de stad leren. Op de website van Chicago 360 Observation Deck vind je speciale plannen voor artiesten, tieners en kinderen of volwassenen in het algemeen. Als je meer wilt leren over de stad, kun je altijd een sightseeingtour nemen die gericht is op de geschiedenis, het eten of de architectuur. Er zijn veel opties voor alle smaken en interesses.

Boek een rondleiding in Chicago

Hoe kom je bij Chicago's 360 Observation Deck?

360 Observation Deck Chicago tickets: hoe te kopen, prijzen en programma's (7)

Chicago's 360 Observation Deck ligt in het centrum van de stad. Direct aan de Magnificent Mile, op slechts een paar meter van Lake Michigan, waar je ontspannende cruises kunt maken. Al deze bezienswaardigheden liggen aan North Michigan Avenue, vanwaar je de stad kunt overzien, zelfs als je de toren nog niet hebt beklommen.

Gelukkig heb je verschillende openbaarvervoersopties om naar Chicago's 360 Observation Deck te gaan. Zowel de metro als de bussen worden gerund door de Chicago Transit Authority.

Als je ervoor kiest om met de metro te reizen, is de makkelijkste en snelste optie om met de Rode lijn te reizen, die het drukst is van allemaal. Het dichtstbijzijnde station is "Chicago". Als je uitstapt, hoef je maar ongeveer 10 minuten te lopen en kun je gemakkelijk je weg vinden met Google Maps.

Als je met de bus wilt reizen, is lijn 151 het dichtstbijzijnde station bij het observatorium. Dit is Michigan & Chestnut, op een steenworp afstand van de locatie. Houd er wel rekening mee dat je even snel moet uitzoeken wat voor jou het beste is op basis van je locatie. Er zijn andere treinstations en bushaltes die misschien beter bereikbaar zijn voor jou.

Reistip
Voordat je vertrekt is het aan te raden om alle adressen die je nodig hebt op te schrijven. Als je niet graag een stuk papier in je hand hebt, markeer dan in ieder geval de plaatsen op Google Maps zodat je ze gemakkelijk kunt vinden tijdens je rondreis.

Wat mag je niet missen op Chicago's 360 Observation Deck?

360 Observation Deck Chicago tickets: hoe te kopen, prijzen en programma's (8)

De grootste attractie van Chicago's 360 Observation Deck is natuurlijk van bovenaf op de stad neerkijken. Geloof me, het uitzicht is adembenemend. Maar als je gaat, raad ik je aan om de "TILT" te ervaren. Deze beroemde ervaring is niet geschikt voor mensen die last hebben van hoogtevrees of snel bang zijn.

Het personeel van het observatorium vertelt je waar je moet gaan staan, zodat een groot raam ongeveer 30° in het luchtledige kantelt. Ik krijg er rillingen van! Vanuit deze hoek kun je het centrum van de stad zien, alleen ziet alles eruit alsof het hangt, wil je het meemaken?

Naast deze bekende ervaring ging in juli 2022 op het 360 Observation Deck in Chicago een nieuwe 3D-ervaring in première met de naam Cloud Walk. Het is een muurschildering van kunstenaar Nate Baranowski. Dit interactieve kunstwerk bestaat uit optische illusies die bezoekers het gevoel geven dat ze echt op de wolken lopen.

Hoeveel tijd heb je nodig om het 360 Observation Deck in Chicago te bezoeken?

360 Observation Deck Chicago tickets: hoe te kopen, prijzen en programma's (9)

Bij het plannen van je bezoek aan het 360 Chicago Observation Deck moet je niet alleen rekening houden met je tijd bij het observatorium, maar ook met de wachtrijen die je kunt tegenkomen. Zoals ik je al heb verteld, is dit een zeer populaire attractie, dus veel mensen staan in de rij voor deze ervaring.

Alleen al bij het observatorium heb je tussen de 45 minuten en 1 uur om het 360° uitzicht te bewonderen. Als je echter in het hoogseizoen reist, zoals in de zomer of december, sta je waarschijnlijk lang in de rij voordat je naar boven gaat. Sommige mensen hebben zelfs 2 uur in de rij gestaan, wat nog langer is als je je kaartjes aan de kassa koopt.

Ik weet het, niemand houdt van wachten, dus ik raad je aan om een rustig tijdstip te kiezen om jezelf het gedoe te besparen. Het is ook het beste om je kaartje online te kopen, zodat je meteen naar de rij kunt gaan waar je op je beurt wacht om naar boven te gaan. Als alles goed gaat, hoef je misschien maar 1 uur te wachten voordat je de lift in kunt.

Openingstijden van het 360 Observation Deck in Chicago

360 Observation Deck Chicago tickets: hoe te kopen, prijzen en programma's (10)

Als je het 360 Observation Deck in Chicago bezoekt, kun je ervoor kiezen om de stad overdag, bij zonsondergang of's nachts te bekijken. Afhankelijk van wat je kiest, zie je een andere kant van de Windy City. Natuurlijk hangt de tijd die je kiest ook af van je reisschema, maar ze zijn het allemaal waard.

Het observatorium opent om 9 uur 's ochtends, dus als je je dag goed wilt beginnen, is dit het plan voor jou. Als je geen tijd hebt of als deze plek op je lijstje staat van dingen die je 's avonds in Chicago wilt zien, geen probleem, je hebt tot 23.00 uur de tijd om het observatorium te bezoeken.

Vergeet echter niet dat je wat tijd moet uittrekken om in de rij te staan en op de lift te wachten. Houd er rekening mee dat de laatste groep een uur voor sluitingstijd naar boven gaat, d.w.z. om 22.00 uur gaat de laatste groep naar de 94e verdieping van de toren.

Tips voor een bezoek aan Chicago's 360 Observation Deck

360 Observation Deck Chicago tickets: hoe te kopen, prijzen en programma's (11)

Het 360 Observation Deck in Chicago is een van de beste attracties die je in deze stad kunt bezoeken. Om met een gerust hart van de hele ervaring te genieten, raad ik je aan enkele voorzorgsmaatregelen te nemen. Daarom heb ik een lijstje gemaakt met dingen die je kunnen helpen:

  • Toeristische drukte: Dit is een zeer populaire plek, niet alleen onder toeristen, maar ook onder Amerikanen die vanuit verschillende delen van het land hier naartoe reizen. De drukste periodes van het jaar zijn de zomer en december. Het is meestal in de namiddag dat de meeste mensen de site bezoeken. Met dit in gedachten kun je de drukte vermijden.

  • Als dit de data en tijden zijn waarop je deze attractie kunt bezoeken, kun je het beste minstens een uur van tevoren arriveren. Zo kun je rustig in de rij wachten tot je aan de beurt bent.

  • Als dit je eerste keer in Chicago is, vind je het misschien een beetje moeilijk om het openbaar vervoer te gebruiken. Zoals ik al eerder heb uitgelegd, kun je gebruikmaken van de metro of de bus. De waarheid is dat het niet erg ingewikkeld is om te begrijpen, kijk gewoon naar de lijn die je moet nemen en het station of de halte die het dichtst bij de toren ligt. Je kunt je route bevestigen op Google Maps.

  • Vergeet niet je mobiele telefoon mee te nemen, zodat je altijd een souvenir bij je hebt. Maak overal foto's van, maar vergeet niet in het moment te leven. Vergeet niet dat als je de TILT-ervaring wilt beleven, je beter kunt betalen voor professionele foto's die het personeel voor je maakt. Fotograferen is verboden in dit gebied, omdat het niet veilig is voor jou of je gezelschap.

Wat is er nog meer op Chicago's 360 Observation Deck?

360 Observation Deck Chicago tickets: hoe te kopen, prijzen en programma's (12)

Op het 360 Observation Deck in Chicago kun je uitkijken over de uitgestrektheid van de stad terwijl je nipt van je favoriete drankje. Op de vloer van het observatorium vind je Bar 94, waar je kunt genieten van een selectie drankjes en co*cktails als aanvulling op je bezoek. Een van de kaartjes is inclusief een drankje, dus je kunt alles klaarzetten en gewoon naar boven gaan om van de ervaring te genieten.

Bij het observatorium heb je ook de mogelijkheid om professionele foto's te laten maken terwijl je van de TILT-ervaring geniet. Deze service wordt aangeboden omdat fotograferen in dit gebied niet is toegestaan om schade aan het glas te voorkomen. Je kunt je foto dan virtueel bestellen. Het personeel laat je weten wanneer je foto's klaar zijn.

Bij deze sterrenwacht kun je ook privé zakelijke of romantische evenementen plannen. Op de website kun je de verschillende ruimtes zien die ze aanbieden. Het is ook een populaire locatie voor bruiloften.

Wil je een onvergelijkbaar verjaardagscadeau? Dan moet je het 360 Observation Deck in Chicago bezoeken op je verjaardag, want de toegang is helemaal gratis. Deze actie is alleen geldig als je je persoonlijke ID laat zien bij de kassa.

Waar te eten in de buurt van 360 Observation Deck in Chicago

360 Observation Deck Chicago tickets: hoe te kopen, prijzen en programma's (13)

Aan het einde van je bezoek aan Chicago's 360 Observation Deck of zelfs voor je bezoek moet je genieten van een goede maaltijd. Een optie kan zijn om een foodtour door Chicago te nemen. Deze hebben verschillende opties en gerechten die je zeker lekker zult vinden, naast het feit dat het een andere manier is om de stad te leren kennen.

In het geval dat je geen tijd hebt voor dat plan of gewoon liever een restaurant bezoekt, heb je verschillende opties. De eerste is eten bij Bar 94, gelegen aan de noordkant van het observatorium. Daar kun je typische gerechten uit Chicago eten en professionele co*cktails drinken. Een andere optie in dezelfde wolkenkrabber is net boven. Daar vind je The Signature Room. Deze plek is ideaal als je wilt blijven genieten van het uitzicht vanuit de hoogte, vergezeld van een voortreffelijk gerecht.

Als je wilt genieten van een dessert, kun je naar The Cheesecake Factory gaan. Dit restaurant bevindt zich op de eerste verdieping van de wolkenkrabber, dus het moment om van hun desserts te genieten is voordat je naar boven gaat of aan het einde van je bezoek. Naast zoetigheden kun je er een gevarieerd menu krijgen voor lunch of diner of het kan zelfs het startpunt zijn voor een geweldige foodtour door de stad.

Een andere optie in de buurt van 875 North Michigan Avenue is Francesca's On Chestnut, waar je Italiaans kunt eten. Elephant & Castle Restaurant biedt een Engelse flair in zowel sfeer als menu. Als je de voorkeur geeft aan iets eenvoudigers, vind je ook fastfoodrestaurants zoals McDonald's of de klassieke Taco Bells maar een paar straten verderop.

Boek een foodtour in Chicago

360 Observation Deck Chicago tickets: hoe te kopen, prijzen en programma's (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Neely Ledner

Last Updated:

Views: 6640

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Neely Ledner

Birthday: 1998-06-09

Address: 443 Barrows Terrace, New Jodyberg, CO 57462-5329

Phone: +2433516856029

Job: Central Legal Facilitator

Hobby: Backpacking, Jogging, Magic, Driving, Macrame, Embroidery, Foraging

Introduction: My name is Neely Ledner, I am a bright, determined, beautiful, adventurous, adventurous, spotless, calm person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.